24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Installatie en Onderhoud

Zoekt u een loodgieter of installateur in Alphen aan den Rijn? Dan bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn 7 dagen in de week geopend en bereikbaar voor alle mogelijk installatie en onderhoud werkzaamheden.

U kunt bij ons terecht voor grote en kleine klussen. Wilt u alleen een lekkende kraan laten vervangen of direct de complete badkamer laten renoveren? Vul ons offerte formulier in of bel ons servicenummer en bespreek samen met onze werknemers de mogelijkheden.

Vragen of direct een afspraak inplannen? Bel 071-888 9800.

De meest voorkomende Installatie en onderhoud klussen

Uiteraard kunt u bij onze loodgieter Alphen aan den Rijn service terecht voor alle mogelijke loodgieterswerkzaamheden. Maar natuurlijk zijn er een aantal klussen die wij vaker uitvoeren dan anderen. Onderstaand een tot 5 van de klussen die wij regelmatig uitvoeren:

  1. Onderhoud CV ketel / HR Ketel
  2. Het vervangen van sanitair
  3. Aansluiten vaatwasser / aansluiten wasmachine
  4. Lekkende kraan vervangen / lekkende kraan repareren
  5. Vervangen dakbedekking (bitumen of epdm)

Bij punt 3 Aansluiten vaatwasser / aansluiten wasmachine is dit ook regelmatig in combinatie met het creëren van een extra water toevoer en afvoer. Dit omdat niet alle woningen een aansluiting hebben op de plek waar de klant de vaatwasser of wasmachine geplaatst wil hebben. Uiteraard kunnen wij in deze gevallen leidingen aanleggen, verleggen en (wasmachine) kranen aanleggen en aansluiten.

Wilt u één van bovenstaande installatie en onderhoud werkzaamheden uit laten voeren of heeft u een andere klus? Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan direct een afspraak in via 071-888 9800.

Loodgieter Alphen aan den Rijn 24 uur service

Naast de standaard installatie en onderhoud werkzaamheden is onze loodgieter Alphen aan den Rijn service volledig gespecialiseerd en ingericht op het uitvoeren van spoedklussen. Onze loodgieter 24/7 service is 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar en kan bij noodgevallen al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Problemen met de riolering, lekkage, verstopping of problemen met de centrale verwarming? Bel onze loodgieter Alphen aan den Rijn service en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Vragen of direct een afspraak inplannen? Bel 071-888 9800.

Waarom zou u kiezen voor Loodgieter-alphenaandenrijn.nl?

Loodgietersproblemen zijn vaak urgent en hebben met spoed een oplossing nodig. Een gaslek of waterlekkage kan zonder snel handelen namelijk grotere gevolgen en schades met zich meebrengen en dit moet natuurlijk voorkomen worden. Dergelijke problemen komen natuurlijk nooit gelegen, Loodgieter-alphenaandenrijn.nl begrijpt dit. Wij zijn dan ook 24 uur per dag en 365 dagen per jaar telefonisch te bereiken op 071-888 9800. U legt de situatie uit en onze ervaren loodgieter is snel ter plaatse om ervoor te zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen wordt.

Al onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en zijn erg vakkundig. Zij hebben ook altijd professioneel gereedschap en de meest gangbare onderdelen voor vervanging bij zich, zodat een probleem in de meeste gevallen direct opgelost kan worden.

  • 24/7 bereikbaar
  • Goede prijzen
  • Altijd snel bij u
  • Erkende loodgieters
  • Gratis offerte